يستخدم هذا الموقع ملفات تعريف الارتباط. لمزيد من المعلومات حول كيفية استخدامنا لملفات تعريف الارتباط ، يمكنك قراءة إشعار الخصوصية وملفات تعريف الارتباط الخاص بنا. ملفات تعريف الارتباط وسياسة الخصوصية
جاهز للإستلام من ١٦ نوفمبر إلى ١٨ نوفمبر إذا أكملت طلبك خلال 14hrs 56mins
توصيل للمنزل
مصاريف الشحن 25.00 جنيه
جاهز للتوصيل من ١٦ نوفمبر إلى ١٨ نوفمبر إذا أكملت طلبك خلال 14hrs 56mins
سياسة الارجاع
يمكنك إرجاع المنتج مجانًا خلال 14 يوم من الاستلام إذا كان مؤهلًا للإرجاع. يجب الإبلاغ عن أي عيوب ظاهرية خلال 48 ساعة.لمزيد من التفاصيل راجع سياسة الإسترجاع
هذا البائع جديد على جوميا وليس لديه نقاط كافية لتقييم أدائه حتى الآن
مواصفات المنتج
فكرت في يوم ليه الست اللي اخترعت المحشي جتلها الفكره الجهنمية دي منين انها تجيب الكرنب وتسلقه وتسبك صلصة وتحط رز وخضرة والنوع ده من الخضرة بالذات وليه حطت رز مش شعير مثلا وقررت تلف وترص وتسوي وليه لازم شوربة عليه اكيد سألت نفسك وبالذات البنات والستات طيب فكرتم مين فكر يفسخ الفسيخ طيب بلاش كل ده ليه الناس بتخزن توم وبصل ورز في المواسم كل الاسئلة دي بيجاوب عليها د.عمرو ناجي في كتابه اللي بين ايديكم سندوتش تاريخ ويخلينا كلنا نفهم وندعي من قلبنا علي الست بتاعت المحشي عاديعمرو ناجي أخصائي التغذية العلاجية بوزارة الدفاع منذ 2007 دبلومة التغذية العلاجية المعهد القومي للتغذية.طالب باحث ماجستير التغذية العلاجية كلية الزراعة جامعة القاهرة.محاضر التغذية العلاجية في عدد من الأماكن. مهتم بالتاريخ وله عدد من المقالات المنشورة في عدد من المواقع الإلكترونية.