This website uses cookies. For further information on how we use cookies you can read our Privacy and Cookie notice
HomeBooks, Movies and MusicBusiness & Finance BooksBusiness & Economics Booksكتاب فن إنشاء وإدارة مطاعم الوجبات السريعة
Currently Out of Stock
Promotions
Delivery & Returns
Not deliverable to that location
Please choose another location.
Return Policy
Free return within the legal return period from 14 to 30 days, and if they meet the terms & conditions, with the need to report any apparent defect within 48 hours. For more details about return policy.Details
Seller Information
Jumia
100%Seller Score
Product details
تعد الوجبات السريعة المجال الأسرع نموًا في قطاع الصناعات الغذائية، مما يتيح الفرصة لنجاح مشروع مطعم للوجبات السريعة بشكل كبير. في هذا الكتاب، ينقل لنا المؤلف خبرته التي اكتسبها من تجربته الشخصية في إدارة مطعمه الخاص. سوف تتعلم من هذا الكتاب كيفية: •عمل صورة مميزة خاصة بمطعمك •اختيار الموقع المناسب لمطعمك•التعامل مع الضرائب والمسائل التي تتعلق بالصحة والسلامة•شراء المعدات اللازمة وتجهيز المطعم•إثارة تشويق الجمهور للمجئ لمطعمكلقد قرر «ستيفن ميللر» - الذي كان يمتهن المحاماة – عند بلوغه من العمر 42 عامًا تغيير مسار حياته المهنية؛ فأنشأ مطعمًا للوجبات السريعة. ويستطيع كل من يرغب في أن يحذو حذوه الاستفادة من خبرته ونصائحه من خلال الاستعانة بهذا الكتاب.
Specifications
Key Features
- Number of Pages: 256Publisher: دار الفاروق للاستثمارات الثقافية Language: ArabicPublished: 2014
Specifications
- SKU: JU030BKAE6ZUNAFAMZ
- Model: 978-977-455-939-6
- Size (L x W x H cm): 17x24
- Color: not applicable
- Main Material: not applicable
- Author: ستيفن ميللر
Verified Customer Feedback
This product has no ratings yet.
كتاب فن إنشاء وإدارة مطاعم الوجبات السريعة
EGP 150.00