This website uses cookies. For further information on how we use cookies you can read our Privacy and Cookie notice
EGP 150.00
Few units left
Delivery fees from EGP 20.00 to 6th of October.
Save 10 EGP on shipping with prepaid payment
0 out of 5
(No ratings available)Promotions
Delivery & Returns
Choose your location
Pickup Station
Delivery Fees EGP 20.00
Ready for pickup between 30 April & 01 May when you order within next 19hrs 19mins
Door Delivery
Delivery Fees EGP 35.00
Ready for delivery between 30 April & 01 May when you order within next 19hrs 19mins
Return Policy
Free return within the legal return period from 14 to 30 days, and if they meet the terms & conditions, with the need to report any apparent defect within 48 hours. For more details about return policy.Details
Seller Information
Arab Nile Marketplace
100%Seller Score
56 Followers
Seller Performance
Order Fulfillment Rate: Excellent
Quality Score: Excellent
Customer Rating: Excellent
Product details
إن علم الأطعمة يواجه الكثير
من المشاكل التي تتعلق بتوفير الطعام لاستهلاك الأفراد في كل مكان. وهذه تشمل جميع
المراحل بدءً من الحصاد وحتى عمليات الإعداد. لقد تركزت الأبحاث في مجال صناعة
الأطعمة، على كيفية إعدادها بطريقة اقتصادية وتوزيعها توزيعًا سليمًا وصحيًا لكافة
الأفراد. إن التكنولوجيا الحديثة قد غيرت الطرق التقليدية لإعداد الأطعمة وتخزينها
واهتمت بدراسة كيفية تقييم هذه الأطعمة حسيًا وموضوعيًا – لذلك قد اهتمت الجامعات
ومراكز الأبحاث في جميع أنحاء العالم بالدراسات سواء الكيمائية أو التكوين الغذائي
السليم وكذلك بمراحل التصنيع المختلفة والصفات الوظيفية للأطعمة وحتى وصولها
للمستهلك النهائي
Specifications
Key Features
- عدد الصفحات:152
- سنة النشر:2002
- الناشر: مجموعة النيل العربية
Specifications
- SKU: JU030BKAENBQNAFAMZ
- Color: N/A
- Main Material: paper
- Author: د. عفاف الجديلي
Verified Customer Feedback
This product has no ratings yet.
كتاب تقييم الأطعمة
EGP 150.00